Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termékek

Fizetés, szállítás

Szállítási és fizetési tájékoztató:
Webáruházunk megrendeléseit a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik a megjelölt helyen, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) olyan helyet megadni ahol biztosan át tudják venni a szállítmányt. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Házhoz szállítási módok:
• Normál kiszállítás (1-3 munkanap, GLS-el)
• Személyes átvétel telephelyünkön

 

 

Fizetési átvételi módozatok:
Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az ” GLS Utánvét” szállítási módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni a futárnak.
Banki átutalás: Lehetősége van rendelését banki átutalással kiegyenlíteni. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.
Készpénz: Amennyiben a rendelés értékét készpénzzel kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a “Készpénzes fizetés átvételkor” fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni az ügyfélszolgálatunkon.

Díjszabás:
GLS futárszolgálat: méret, súly alapján számítjuk
GLS futárszolgálat utánvéttel méret, súly alapján számítjuk
Személyes átvétel: díjmentes

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy az áru értékét már előre kifizette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani! Sérült csomagok esetén minden esetben készítessen a szállítóval jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot.