Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termékek

PC Szerviz

Megfelelő képesítéssel rendelkező szerviztechnikusaink készségesen állnak az Ön segítségére számítógépével kapcsolatban. Többéves szakmai tapasztalatunkkal a hibát lehető leghamarabb kiderítjük és elhárítjuk. Saját szervizbázissal rendelkezünk.

Számítógép szervizünk gyártó- és típusfüggetlenül vállalja az Ön számítógépének hardveres és szoftveres szervizelését. Igény esetén háztól-házig szervizszolgáltatást tudunk nyújtani GLS partnerünk segítségével.
Bátran használja háztól-házig szolgáltatásunkat és így időt spórol meg!
Érdemes bevizsgáltatni számítógépét amennyiben a következő hibajelenségeket tapasztalja:
– Nem kapcsol be a számítógép
– Hangosan működik, a megszokottól eltérő a hangja
– Melegszik, forrósodik
– Gyakrabban tapasztalja, hogy a számítógép leáll
– Sorozatosan megjelenő reklámok
– A számítógép nem tud helyreállni egy rendszerhibából
– A monitoron csíkok jelennek meg.
Meghibásodott eszközét mi bevizsgáljuk és Önnek készített árajánlatot teszünk a javítására. Amennyiben Önnek megfelelő és elfogadja az árajánlatot akkor a bevizsgálás DÍJTALAN volt.
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálást követően Ön elutasítja az eszköz javítását.

Szolgáltatásaink:

Teljes csomag:

Számítógépére az operációs rendszerrel együtt telepítjük a megfelelő illesztőprogramokat.  Kérésére bármilyen ingyenes segédprogramok telepítését is vállaljuk, lehet az böngésző, vírusirtó, dokumentumkezelő, képkezelő vagy egyéb programok, amelyek megkönnyítik a számítógép mindennapi használatát. Számítógépét naprakészre frissítjük, így minél tovább hibamentesen használhatja.
Bátran használja háztól-házig szolgáltatásunkat és így időt spórol meg!

Csere csomag:

Régi számítógépéről az adatokat lementjük és a telepítést követően kérés szerint visszamásoljuk az új számítógépére. Önnek csak a telepítési csomagot kell kiválasztani.
Bátran használja háztól-házig szolgáltatásunkat és így időt spórol meg!

Belső karbantartás:

A számítógépét szakszerűen megbontjuk, belső terét kompresszor segítségével kitakarítjuk különösen ügyelve azokra a területekre, ahol a szennyeződés a legnagyobb mértékben előfordul. Memóriafelületeket, kapcsolódási pontokat, ventilátorokat kitisztítjuk, és szilikon pasztával kezeljük, hogy minél jobban elvezesse a felgyülemlett hőt.
Bátran használja háztól-házig szolgáltatásunkat és így időt spórol meg!