Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termékek

Retail IT szerviz

Cégünk közel 10 éve foglalkozik Retail It eszközök szervizeléssel. A karbantartás elektronikai, illetve informatikai eszközökre is kiterjed. A scannerek, adatgyűjtők, árellenőrzők, terminálok szakszerű és gyors javítása a legfőbb cél, hiszen szeretnénk a meghibásodott eszközt vagy alkatrészt a lehető leggyorsabban újra munkába állítani. Úgy alakítottuk ki szolgáltatásainkat, hogy ügyfeleink elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk, és bármilyen probléma esetén megbízható megoldást nyújthassunk.

Szerviz szolgáltatásaink:

  • Szervizünkben történő javítás

  • Háztól-házig szervizszolgáltatás GLS futárszolgálat segítségével

  • Megelőző karbantartás

  • Helyszíni javítás

  • Átalánydíjas szervizelés

Címke nyomtató, vonalkód olvasó és adatgyűjtő szerviz

Műszaki kompetenciánk és szervizelési tapasztalataink korrekt szolgáltatást nyújtanak az olyan ügyfeleink számára, akik kevésbé hozzáértőek. Ugyanakkor a nagy eszköztárú, állandó terhelés mellett üzemelő, folyamatos karbantartást igénylő cégek számára is megoldást kínálunk. Műszaki tanácsadás alkalmával olyan eljárásokat alkalmazunk, melyek megóvják a címkenyomtatók, vonalkódolvasók és adatgyűjtők működését és hosszú élettartamot biztosítanak nekik.

Szervizünk arra törekszik, hogy minden felmerülő igényre megoldást találjon. Vállaljuk lejárt garanciájú termékek javítását is, eszközök beszerzését, karbantartását. Alkatrészbázisunk lehetővé teszi több éve megszűnt típusokhoz is az elérhető alkatrészeket.

 

Egyszerű javítás és alkatrész csere

 

A napi munkafolyamatokban használt berendezések meghibásodása mindig kellemetlen és hatalmas gondot okozhat. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek rugalmas megoldásokat kínáljunk az ilyen helyzetekre. Kiemelkedő szolgáltatást és korszerű műszaki szakértelmet biztosítunk a javításra vagy felülvizsgáltra érkezett berendezésekhez. Technikusaink a berendezés megérkezésétől kezdve foglalkoznak a javítási, konfigurációs, garanciális-, és csereigényekkel.

 

A legtöbb eszköz esetében vállalni tudunk kötelező jótállási idő meghosszabbítást. Az általunk kiterjesztett garancia a korábbihoz képest extra szolgáltatásokat is tartalmaz:

  • rövidebb átfutási időt
  • cserekészüléket
  • hosszabb garanciát

A lehetőségek széleskörűek.

Karbantartás – helyszíni szervizelés

A vonakód technikai iparág vezető hardver és szoftver gyártóival kapcsolatban nagy tapasztalattal rendelkezünk. A rendszeres felülvizsgálat elősegíti eszközeinek helyes működését. Így jó eséllyel elkerülheti a későbbi meghibásodás okozta költséges leállásokat.

Amennyibe hibás eszközt szeretne bejelenteni, úgy kérjük, töltse ki megadott mezőket és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!